Mobiilisõbralik koduleht: Mobiiltelefonidega käiakse järjest rohkem internetis, aga paljud lehed ei ole endiselt mobiilisõbralikud. Kas sinu koduleht on mobiilisõbralik?
Paljud firmad ja eraisikud kes tellivad kodulehe ei oska koheselt pöörata tähelepanu sellele, et koduleht oleks ka mobiilisõbralik. Kindlasti peaks kõik kodulehe tellijad koheselt arutama kodulehe valmistajaga tellitava lehe mobiilisõbralikusest.
Tänapäeval on nutitelefonid väga populaarsed ja inimesed kasutavad neid väga palju  teenuste ja toodete otsimiseks. Näiteks arvestab ka Google sellega, et kui kasutaja otsib nutitelefoniga midagi siis eelistatult esitleb Google neid lehti mis on mobiilisõbralikud otsingumootoris eespool.

Kui Teil on plaanis tellida kodulehe valmistamine siis kindlasti peaks valmistajaga rääkima nn Responsive veebilehe valmistamisest. Mis on Responsive? Responsive veebileht tunneb ekraani suuruse järgi millist seadet kasutatakse ja kohandab sisu kuvamise selle järgi. Lehed mis on valmistatud Responsive kannavad ise selle eest hoolt, et veebilehel asuv info kuvatakse korralikult nii arvutis,tahvlis kui nutitelefonis.

Vaadake üle oma koduleht või kui hakkate kodulehte tellima, siis tänapäeval aitab kaasaaegne disain esitleda, et ka Teie ettevõte on ajaga kaasaskäiv ja uudsetele lahendustele avatud. Uudsema disainiga ja mobiilisõbralik veebileht on kliendile mugav kasutada ja teeb lehe ka usaldusväärsemaks, kuna on näha, et veebilehega tegeletakse. Järjest rohkem lahkuvad kliendid kodulehelt mis on pikka aega uuendamata,vanema disainiga ja mitte mobiilisõbralik ja otsivad endale sobilikku teenust/tooteid hoopis lehtedelt kus on seda mugav teha, ehk mis on uudse disainiga, pidevalt uuneva informatsiooniga ja mobiilisõbralik.

blog image

Meeldis või pakkus huvi?

Võta meiega ühendust kohe ja küsi rohkem infot

siit